meteen boeken? Klik hier

Bureau Vanaf 2
Postbus 36241
1020 ME Amsterdam

e-mail: info@vanaf2.nl
telefoon: 020-636 68 60
mobiel: 06-11 043 790


Kijkt u op de website van klik hier om naar de peuterfestival en peuterparade website te gaan
voor meer informatie, de data en speellocaties van de festivals.

 

 

 

Bureau Vanaf2 is bijna jarig!
Inmiddels bijna 20 jaar geleden begon Vanaf2 achter een bureautje in Amsterdam Noord, met één telefoon en een tweedehands computer. Inmiddels is Vanaf2 hét impresariaat voor peuter- en kleutertheater.

De afgelopen jaren zijn wij bijzondere samenwerkingen aangegaan, waardoor we in staat waren op een kwalitatief goede wijze en met meer publicitaire mogelijkheden peuterfestivals en voorstellingen te ontwikkelen en produceren. We hopen hier nog lang mee door te gaan.

Profilering
Van Bureau Vanaf 2 bent u gewend dat wij ons richten op muziek en theater voor peuters en kleuters. Dat willen wij ook de komende seizoenen blijven doen. De peuterfestivals blijven daarin een grote rol spelen. Daarnaast willen wij ons ook duidelijk gaan richten op muziektheater voor deze doelgroep. Van de popmuziek van Dirk Scheele tot de wereldmuziek van Samba Salad. Van de klassieke muziek van Ton Meijer's 'Be Bach' tot de jazzy klanken van Ageeth de Haan en Mariska Simon. Hiermee zijn bijna alle muziekstijlen vertgenwoordigd die spelen voor onze vaste doelgroep.

Aantrekkelijk en betaalbaar
Anticiperend op de mogelijkheid dat de publieke belangstelling iets terug kan lopen kiezen wij voor een aantal producties met klinkende titels die het publiek zeker naar het theater kunnen krijgen. Dirk Scheele, Meneer Monster, Dikkie Dik en de taart en nijntje op de fiets zijn daarvan voorbeelden die de kleine en middenzalen zullen doen vollopen.

Met z'n allen zullen wij de schouders eronder zetten om het culturele leven positief op de kaart te blijven zetten!

Hier vindt u een overzicht van de voorstellingen bij Bureau Vanaf 2 kunnen worden geboekt.

vragen
Regelmatig bereiken ons vragen, die vaak aan ons gesteld worden. We hopen door deze vragen en natuurlijk de antwoorden te vermelden, u daarmee van dienst te zijn.

1. Kan ik bij jullie kaartjes reserveren en bestellen voor de optredens van jullie artiesten?
Neen, dat kan niet bij ons. Voor het reserveren en bestellen van kaartjes kunt u terecht bij de theaters en andere plaatsen waar de artiesten optreden.

2. Kunt u het telefoonnummer geven waar ik kan reserveren?
Neen, ook dat kunnen we niet. Maar wel kunt u de telefoonnummers voor reserveringen vinden op de speellijst van de artiest(en) die u wilt bezoeken.

Foto's personeel © Gerrit Alink
Vormgeving © Dutchcomics Marc Volman